• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ KURSİYERLERİ YIL SONU SERGİSİ DÜZENLEDİ

SİVEREK BELEDİYESİ KURSİYERLERİ YIL SONU SERGİSİ DÜZENLEDİ

 

Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce açılan kurslarda eğitim alan kursiyerlerin eserlerinden oluşan Yıl Sonu Sergisinin açılışı yapıldı.

Belediye Yaşam ve Kültür Evinde yapılan serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, Kaymakam Vural Karagül’ün eşi Nesibe Esma Karagül, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın eşi Özlem Yılmaz, davetliler, kurs öğreticileri ve kursiyerler katıldı.

Kurslarda eğitim alan 80 kursiyerin yıl boyunca hazırladığı yaklaşık 1000 eserden oluşan “Yıl Sonu Sergisi” katılımcılardan büyük beğeni topladı. Kursiyerlerin hazırladığı mefruşat, nakış, hazır giyim, yağlı boya tabloları ve daha birçok üründen oluşan sergi, 2 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak. 

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Şükran Kongül, 3 bin eserden Bin eseri sergilediklerini söyledi. Kongül, “Kursiyerlerimizin yıl boyunca kurslarda aldıkları eğitimler sonunda el emeği göz nuru eserlerini sergiliyoruz. Gönlümüz 3 bin eserin tümünü sergilemekten yana idi fakat alanımızın yetersiz olmasından dolayı ancak bin eseri sergileme şansımız oldu. Aslında bunlar kursların görünen yüzü. Kursiyerlerimiz kurs sırasında çok sayıda sipariş alıp teslim etti. Bizim için önemli olan kısmı da budur ki hem meslek öğreniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyorlar” diye konuştu.

El sanatlarında kursunda eğitim gören Sema Eryiğit, yıl boyunca verdikleri emekleri sergiledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü