ÖĞRENCİLERİN YIL SONU ETKİNLİKLERİNE KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı İsmet Paşa Ortaokulunda ki yıl sonu sergisine katıldı.

Yaz dönemi tatiline günler kala ilçemizde ki tüm okullarımız eğitim öğretim yılına veda ederken okullarında bir yıl boyunca uğraş vererek hazırladıkları kendi dünyalarını yansıtan buluşları sergileyerek her okul kendi yılsonu etekliğini hazırlıyor.

Belediye Kültür müdürlüğümüz okullarımızın yılsonu sergilerinin yanı sıra TUBİTAK bilim sergilerinin de düzenlemesinde katkı sunuyor.

Okulların talebi üzerine belediyemiz malzeme desteği sağlarken bu anlamlı günlerinde öğretmen ve öğrencilerimizin yanında durarak, kendilerine manevi destek veriyor.

İsmet Paşa Ortaokulunda düzenlenen yılsonu sergisine Belediye Başkan yardımcımız Hasan Postacı katılarak serginin açışını yaptı öğrencilerin yaptığı eserleri inceleyerek öğrencileri kutladı.