GAZİ MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Siverek Belediyesince bir süre önce Karacadağ bölgesindeki Gazi mahallesinde başlatılan yol yapım çalışması tamamlandı.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan 150 haneli Gazi mahallesinde başlatılan stabilize yol yapım çalışması tamamlandı. Beraberinde Kırsal Hizmetler Müdür Vekili Selahattin Özdoğan ile Gazi mahallesine giden Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, çalışmaları inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Gazi mahallesinin 150 hane ve yaklaşık Bin 500 nüfusuyla kırsalda bulunan en büyük mahallelerden biri olduğunu söyledi. Öncül, “2 aylık çalışma ile mahallede yaklaşık 12 kilometre stabilize yol yaptık. Dağınık bir yerleşim alanı ve evler arasında büyük mesafeler var. Arkadaşlarımız yolları yaparken menfez gereken yerlere de boru takviyesi yapmış. Çalışma arkadaşlarıma çıkardıkları güzel iş için teşekkür ediyorum” dedi.

Girmedik alan bırakmayacaklarını belirten Öncül, kırsal mahalle sakinlerinden sabır istedi.

Gazi mahalle muhtarı Sinan Akpınar, “İnanın daha önce mahallede biri hastalandığı zaman traktörle ana yola çıkarmak zorunda kalırdık. Arabalarımız evimize zor şartlarda gelirdi. Allah razı olsun belediye başkanımızdan verdiği sözü tuttu ve yollarımızı yaptı. Biz sabır gösterdik onlarda geldi ve köyümüzün yollarının tamamını yaptı” diye konuştu.