• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ KURSİYERLERE EĞİTİM VERİYOR

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ KURSİYERLERE EĞİTİM VERİYOR

 

Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle bayanlara yönelik mesleki eğitim veriliyor.

Daha önce Mesleki Eğitim müdürlüğü çok uzak olduğu için bizde bayanlarımıza bir kolaylık sağlayarak Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü binasında görevli öğretmenler tarafından 4 mesleki alanda kursiyerlere eğitim verdiklerini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Şükran Kongül yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Daha önce kursiyerlerimiz eğitimlerini alamıyordu, bizde mesleki eğitim müdürlüğü işbirliğince eğitimleri binamızda vermeye başladık, şuan 56 kursiyerimiz bu eğitim kurslarına devam ediyor’’dedi.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Çatalkaya ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’Mesleki Eğitim Kurslarında çok sayıda kurs açtık, binamız yeni sanayi sitesinde olduğu için bayanlarımızın oraya gelmesiyle bazı sıkıntılar vardı, belediyemizin yardımıyla 4 kursumuzu belediyenin mekanında açtık hafta bir gün kursiyerler buraya gelerek eğitimlerine devam ediyor haftanın 5 günü ise çalıştıkları yerlerde pratik uygulamalarını yapıyorlar, bu belgeyi alarak bir sonraki dönemlerde işyeri açacakları sırada belediyeden ruhsat almaları için belediyeler bunu şart koşuyor bu belgeyi almadıkları zaman istedikleri kadar işlerinde başarılı olsunlar bir numara olsunlar çok iyi olsunlar bu belgeye dökülmedikçe resmiyet kazanmıyor bu sadece kuaförlük terzi gibi meslekler değil tüm mesleklerde geçerlidir, mesleki eğitim merkezi olarak tüm alanda eğitimlerimiz bulunuyor’’dedi.

Eğitim alan kursiyerler ise bu imkânı bizlere sağlayan Siverek Belediyesi ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz’’dediler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü