BAŞKAN YILMAZ TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILIŞINA KATILDI

Başkanımız Resul Yılmaz Şehit Öğretmen Metin Gençdal ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK bilim fuarı ve resim sergisine katıldı.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Belediye Başkanımız Hacı Ahmet Öncül, Fen İşleri Müdürümüz Selahattin Özdoğan İlçenin Bağlar Mahallesinde bulunan Şehit Öğretmen Metin Gençdal ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği TÜBİTAK 2016 bilim fuarı ve resim sergisinin açılışına katılarak öğrencilerin yapmış olduğu eserleri inceleyen Belediye Başkanı Yılmaz, öğrencilerle yakından ilgilenerek başarılarının devamını diledi.

Yılmaz öğrencilerle yaptığı sohbette kendisinin de bir eğitimci olduğunu hatırlatarak şunları kaydetti; “Çok çalışmalısınız şunu çok iyi bilin biz yoksul aile çocuklarının en büyük sermayesi beyinleridir. Siz beyninizi çalıştırarak hem ailenize hem de topluma yararlı bir insan olabilirsiniz, bunun için tatil döneminde bol bol kitap okuyup soru çözün” dedi.

Öğrenciler Belediye Başkanının yakın ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.