SİVEREK BELEDİYESİ PARKLARDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPIYOR

Belediyemizin  park ve bahçeler  müdürlüğümüzün   çevre  düzenleme  çalışmaları “Severek  daha yeşil bir Siverek” kampanyası kapsamında ilçenin muhtelif yerlerine yüzlerce ağaç binlerce mevsimlik çiçek ekimi yapıldı.

Belediyemizin  park ve bahçeler  müdürlüğümüz ilçemizin daha yeşil ve yaşanabilir bir kent olması amacıyla yaklaşık bir yıldan beridir sürdürdüğü çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Çevre düzenlemesi kapsamında ilçemiz Camikebir Mahallesinde bulunan eski senatörlerden Hasan Oral’ın ismini taşıyan parkta peyzaj çalışmaları yapılarak ağaç ekimi yapılmaya başlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ilçenin muhtelif yerlerine binlerce mevsimlik çiçek ekimi yaptı, ilçede bazı nedenlerden dolayı kuruyan ağaçların yerine yenileri ekildi parklarda eksik olan ağaçlar dikilerek parklarımız daha yeşil bir görünüme kavuştu ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor.