SİVEREK İLK PRESTİJLİ CADDESİNE KAVUŞUYOR

Alt yapısı tamamlanan Mustafa Remzi Bucak Bulvarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak karışım asfaltlama çalışmaları başladı. Caddede kanalizasyon, yağmur drenaj ve su şebekesi çalışmalarının tamamlandığına dikkat çeken Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı açıklamada şöyle dedi;

“Şu Anda bulvarımızda sıcak asfalt çalışmaları yapılmaktadır biz vatandaşımıza hep şunu söyledik alt yapı çalışmaları oldukça sıkıntılı işler, Değerli dostum, Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanımız Nihat Çiftçi bey ve bizler çalışmaktan korkmuyoruz, halkımızın uzun vadede yararına olan her türlü çalışmayı yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz, çalışmalarımız süratle devam edecek, büyükşehir Belediyemizin alanına giren caddelerde büyük şehir belediyemiz yapacak, ilçe belediyemizin alanına giren cadde ve sokaklar Siverek Belediyesi olarak bizler yapacağız, ilçemize hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın” dedi.