BAŞKAN YILMAZ BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Belediye personeli ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Paşa konağı sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programına belediye başkanı Yılmaz, eşi ve çocuklarıyla birlikte katıldı. İftara katılan personel ve ailelerini masalarında ziyaret eden Yılmaz çifti, çalışanlar ve aileleri ile bir süre sohbet etti.

Belediye sıra gecesi ekibinin okuduğu ilahiler eşliğinde yapılan iftar sonrasında konuşma yapan belediye başkanı Yılmaz şöyle dedi; “Ülkemiz ve bölgemiz çok sıkıntılı günlerden geçiyor, her gün üzücü olaylar yaşanmaktadır, bu mübarek günlerde bu üzücü olayların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum,  Belediye çalışanları olarak çok büyük bir aileyiz her zaman sizlerle bir araya gelmeyi isterim ancak sizlerde biliyorsunuz ki yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Hepimizin ayrı ayrı uğraşları var. 2016 yılı Siverek’in hizmet yılıdır.  Allah’a şükürler olsun bu gün şantiyeye dönen Siverek’in her alanında hizmet devam ediyor.  Hizmet ederken çalışanlarımızdan rica ediyorum vatandaşımıza hep güler yüzle ile cevap verin, onların kalplerini kırmayın, son olarak ilçedeki çalışmalarından dolayı Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.