• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

 

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin muhtelif bölgelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ayvanat Mahallesinde bulunan Asri mezarlıkta çiçek ekimi, Fidanlıkta yapılan bodur düşeme çalışması, yeni oluşturulan piknik alanın da yapılan yeni alanlara asfalt çalışmasında sökülen ağaçların dikim çalışmaları devam ediyor.

Her alanda çalışmaların devam ettiğini belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Eyliyen yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ’ekiplerimiz yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarını yürütüyor, şuanda ekiplerimiz Asri Mezarlıkta çiçek ekimi ve çevre düzenleme çalışması yapıyor, yine Siverekli vatandaşların faydalandığı piknik alanımız olan fidanlıkta ise yeni alanlar oluşturarak bu alanlarda bodur taşı döşeme ile ağaç dikimi ve çevre düzenleme çalışmasında sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde yürütülen asfalt çalışmalarında orta refüjlerden sökülen ağaçları büyük bir titizlikle koruyarak fidanlıkta oluşturulan yeni alanlarda dikimini yaparak toprakla buluşturduk, daha yeşil bir Siverek oluşturmak adına çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü