BAŞKAN YILMAZ CAMİ İMAMLARI İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Siverek belediye başkanı Resul Yılmaz, cami imamları ve din görevlileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Siverek belediyesine ait Paşa Konağı Sosyal Tesislerinde imamlar ile iftar açan Yılmaz, iftar sonrası yaptığı konuşmada şöyle dedi; “bugün çok duygulandım imam hatip lisesi yıllarında  bir çok arkadaşım ve büyüğümle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum, değerli büyüklerim bizler vahiy dinini yaşadığımız sürece inanın toplumda yaşanan sıkıntıların bir çoğu yaşanmayacak, inşallah sizler engin bilgileriniz ile bu toplumu şekillendireceksiniz, belediyecilik anlamında bizler halkın hizmetkarı olmaya karar verdiğimiz günden beri bunu uygulamaya çalışıyoruz, halkın sorunları ile hemhal olarak var olan  sorunları çözerek halkın hizmetkarı olunur, bizlerde bu yönde adımlar atıyoruz. Sizlerden gelen tüm talepleri karşılamak için tüm ekip arkadaşlarımızla emrinizdeyiz, camilerimize yönelik her türlü ihtiyaçlarınızı hiç çekinmeden bizlere iletebilirsiniz, ülkemizde coğrafyamızda yaşanan kan gözyaşı ve acının son bulması için dualarınızı esirgemeyin” dedi.

Başkan Yılmaz daha sonra imamlar ile bir süre sohbet edip bilgi alışverişinde bulundu.