SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ

Alt yapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Üst yapı çalışmaları kapsamında ilçenin Atatürk bulvarında tamamlanan sıcak asfalt çalışmaları ilçenin en işlek caddesi olan Hürriyet caddesinde başladı. Sabah saatlerinden itibaren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Siverek Belediyesi ekiplerince koordineli olarak tesviye ve sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen belediye başkanı Resul Yılmaz, şöyle dedi; “ilçemizin tamamında alt yapı çalışmaları hızla sürdürülüyor, şantiye haline dönen ilçemizde Ramazan bayramı öncesi ilçe merkezindeki ana caddelerde çalışmalarımızı tamamlamayı düşünüyoruz, şu anda ekiplerimiz aralıksız çalışmalarına devam ediyor” dedi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, aynı caddede bulunan esnafları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Cadde esnafı yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür ettiler.