VATANDAŞLARIMIZIN İŞBİRLİĞİYLE YAPTIĞIMIZ TAZİYE EVİNDE SONA GELİNDİ

Siverek Belediyesi ile Büyükgöl mahalle sakinlerinin iş birliği sonucunda mahalleye modern bir taziye evi kazandırıldı.

Büyükgöl Mahalle camisinin yanında vatandaşların çabaları ve belediyenin kum çimento desteği ve taziye evinin iç dekorunu Siverek belediyesinin üstlendiği taziye evi çalışmalarında sona gelindi.

Taziye evinde incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Kırsal İşler Müdür Vekili Selahattin Özdoğan taziye evinde incelemelerde bulundu yapılacak işleri yerinde görerek not aldı.

Vatandaşlar Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ederek şunları kaydetti; "Allah Belediye başkanımızdan razı olsun bize verdiği destekle mahalle halkımız bir taziye evine kavuştu, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”  dediler.

Taziye evinin içinde mescid, mutfak ve yemek salonu bulunuyor. Taziye evinin önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunulacağı belirtildi.