• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KADIN KÜLTÜR MERKEZİMİZDE KURAN-I KERİM KURSU BAŞLADI

KADIN KÜLTÜR MERKEZİMİZDE KURAN-I KERİM KURSU BAŞLADI

 

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından Bahçelievler mahallesinde yeni açılan Kadın Kültür Merkezinde Kur'an'ı Kerim kursu verilmeye başlandı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda daha önce Kültür Müdürlüğü tarafından Bilgi evi olarak öğrencilere eğitim veren Ahmedi Hanı bilgi evi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Kadın Kültür Merkezine dönüştürülerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü olarak bayanlarımıza Bahçelievler mahallesinde yeni bir alan oluşturduklarını belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdüresi Şükran Kongül yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Belediye olarak vatandaşlarımız tarafından gelen tüm talepleri imkânlar ölçüsünde cevap vermeye çalışıyoruz, Bahçelievler mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda bilgi evimizi Kadın Kültür merkezi olarak halkımızın hizmetine sunduk, merkezimizde ilk etapta Kuran kursu eğitimlerine başladık bunun yanı sıra okuma yazma kursu, dikiş kursu, bilgisayar kursu ve birçok kursları hizmete açarak eğitim vereceğiz, bugün başlatılan Kuran kursuna 48 kursiyer katılım sağladı. Mahallemizde açılan Kadın kültür merkezinde kayıtlarımız devam etmektedir’’ dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü