• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK HALKI DARBENİN 5. GÜNÜNDE DE MEYDANLARDA

SİVEREK HALKI DARBENİN 5. GÜNÜNDE DE MEYDANLARDA

 

15 Temmuz gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri içinde bir grup Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) mensup askerin darbe teşebbüsüne karşı çıkan binlerce Siverekli, tek yürek olup meydanlarda demokrasi nöbetine devam ediyor.

İlk günden beri meydanlarda halkla iç içe olan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyenlere çeşitli ikramlarda bulunulurken, 107. Topçu Alayının nizamiyesi kapısını kapatan araçların bekleyişi ise sürüyor.

Darbe girişiminin 5. gününde toplanan yoğun kalabalığa hitap eden Belediye Başkanı Yılmaz şöyle dedi. “  Bu gece Siverek’in her kesiminden herkes burada, Allah’ın izni ile bu millet kimsenin önünde eğilmeyecek, ama birileri bu milletin önünde diz çözmek zorunda kalacak ve kalmıştır da. Yıllarca bunlar millet düşmanı bir nesil yetiştirmişler, Türk Silahlı kuvvetlerimiz içesinde bu vatana, bu millete ihanet içerisinde olan bir grup oldu, bunlar bir bir tespit edilip alıyor ve en kısa zamanda hak ettikleri cezayı alacaklar. Biz Türk silahlı kuvvetlerimizin içerisinde namuslu şerefli vatanına milletine hizmet eden şerefli komutan ve askerlerimizi diğerlerinden ayırmamız ve çirkin söylemlerden uzat tutmamız gerekiyor” dedi.

5. gecede devam eden demokrasi nöbetinde toplanan binlerce vatandaşa belediye çalışanları tarafından yemek ve içecek servisi yapıldı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü