HASAN ORAL PARKINDA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, ilçede yaşayan vatandaşların mevcut parkları daha iyi kullanmaları ve yararlanmaları amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Camikebir mahallesinde bulunan Hasan Oral parkında çalışmalara başlayan Park Ve Bahçeler Müdürlüğümüz ilk etapta parkta eksik olan ya da zamanla kuruyan ağaçların yerine yeni ağaçlar dikerek, mevcut ağaçlarında bakımını gerçekleştirdi. Vatandaşların park içerisinde daha rahat gezmeleri, çocukların güvenli bir şekilde oyun oynamaları amacıyla, parkta çevre düzenlemesi ve bazalt taşı döşeme çalışmalarına başladık.

‘Çalışmaların sona ermesiyle birlikte, parkın modern bir görünüm kazanacağını’ belirten Park ve Bahçeler Müdüresi Emren Alişer yaptığı açıklamada şunları kaydetti; Vatandaşlarımızın daha iyi faydalanmaları amacıyla parklarımızı daha kullanışlı hale getiriyoruz. Çalışmalarımız neticesinde parklarımızda eksik tespit ettiğimiz alanlarda yeni ağaçlar diktik, bunun yanında özelikle vatandaşlarımız ile çocukların daha fazla kullandıkları alanlara da bazalt taşı döşüyoruz. Parka yeni bir görünüm kazandıracağız, bu gibi çalışmalarımız, eksikliklerini tespit ettiğimiz diğer parklarda da devam edecektir” dedi.