• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ADNAN MENDERES BULVARINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

ADNAN MENDERES BULVARINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

 

Yapılan çalışmalar kapsamında, Kanalizasyon, yağmur drenaj, İçme suyu şebekesi, doğalgaz ve telekom alt yapısı tamamlanan Adnan Menderes bulvarında üst yapı çalışmaları kapsamında sıcak asfalt çalışmaları başladı. Belediye başkanı Resul Yılmaz yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışamalar hakkında yetkililerden bilgi alan başkan Yılmaz şöyle dedi; "Şu anda Adnan Menderes bulvarında görüldüğü üzere sıcak asfalt çalışması yapılıyor, bu cadde çok aşamalı çalışmalardan geçti, öncelikle kanalizasyon, yağmur derenaj kanalları, telekom, doğal gaz ve hazırlık için içme suyu şebekesi döşendi,  parsle bağlantıları bitirildi ve üst yapı çalışmarına başlandı, özellikle bu cadde esnafına şükranlarımı sunuyorum, uzun süredir kendilerine rahatsızlık verdik, yapılan çalışmaların tamamı uzun süreli çalışmalardır, gelecekte bir daha kazılmamak üzere bu çalışmaları yaptık, insanlarımızın hayat standartlarını yükseltmek amacıyla bu çalışmaları yapıyoruz, ben Siverek’li hemsehrilerime sabırlı ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte görev ayırımı yapmadan uyum içerisinde çalışıyoruz, Ben buradan büyükşehir belediye Başkanı Sayın Nihat Çiftçi’ye ve ekibine teşekkür ediyorum, buradan bir kez daha Siverek’li hemşehrilerime bu yüksek standartlı yol hizmetinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Cadde esnafı uzun aradan sonra yüksek kalitede sıcak asfalt ile kaplanan cadde için belediye başkanına teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü