• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ŞEHMUS AYDIN CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

ŞEHMUS AYDIN CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

 

Şanlıurfa Büyükşehir ve Siverek Belediyesi işbirliğince başlatılan çalışmalar kapsamında Ayvanat mahallesindeki Şeyhmus Aydın caddesinde sıcak karışım asfaltlama başladı.

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce alt yapısı tamamlanan caddede Büyükşehir Belediyesi ekiplerince asfalt çalışmasına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, cadde esnafıyla görüştü.

Esnafın taleplerini de dinleyen Başkan Yılmaz, her semtte farklı çalışma yürüttüklerini söyledi. Yılmaz, “Şuan bulunduğumuz cadde, en işlek caddelerimizden biri olması hasebiyle önemli bir cadde. Uzun süredir burada devam eden alt yapı çalışmaları tamamlandı. Üst yapı çalışmalarına ise yeni başlandı. Tabi bu çalışmalara başlanmadan önce tüm alt yapı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından bitirildi. Ekiplerimizin çalışmasını tamamlamasının hemen akabinde ise Büyükşehir Belediyemizin görev alanında olması nedeniyle Fen İşleri Daire Başkanlığınca zaman kaybetmeksizin asfaltlama çalışmasına başlandı” dedi.

Çalışmalar nedeniyle bir süredir cadde sakinlerine rahatsızlık verdiklerinin farkında olduklarını belirten Başkan Yılmaz, “Verdiğimiz rahatsızlığın yanında kendilerine birinci kalite bir yol getirdik. Bu hizmetleri halkımıza sunduğumuzda bizlerde mutlu oluyoruz. Onların mutluluklarına ise kendileriyle yaptığımız görüşmeler sırasında vakıf oluyoruz. Memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Ben bu çalışmalarda emeği geçen Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerine, Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi Beye, Fen İşleri Daire Başkanlığımıza halkımız adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum”

Başkan Yılmaz, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ancak hayatın devam ettiğini belirterek şunları kaydetti: “Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor ve olağanüstü bir durum ile karşı karşıyayız. Bir yandan gece nöbete devam ederken gündüz ise işe devam ediyoruz. Hizmetlerimizi aksatmadık çok şükür. Elbette hayat devam ederken mücadelemizde sürüyor.”

Cadde esnafı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü