T TİPİ KAPALI CEZAEVİNDE MESCİT YAPIMINA BAŞLADIK

Siverek Belediyesi, Cezaevi Müdürlüğünün talebi üzerine Siverek T Tipi Kapalı Cezaevinde çalışan personel, vatani görevini yapan asker ve ziyarete gelen tutuklu aileleri için mescit yapımına başladı.

Açık cezaevi bahçesinde yapımına başlanan mescit çalışmasını inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Cezaevi merkezden bir hayli uzak. Cezaevi personeli ile görev yapan askerler ile ziyarete gelen tutuklu ve hükümlü aileleri namaz vakitlerinde namazlarını kılamadıkları için gelen talebi değerlendirdik. Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz’ın bize verdiği talimat ile mescit yapımına başladık” dedi.

Mescit alanında gerekli düzenlemenin yapıldığını söyleyen Öncül, kısa süre içinde tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.