DARBE GİRİŞİMİNİN 16. GÜNÜNDE DE SİVEREK HALKI MEYDANLARDAYDI

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 15 Temmuz darbe teşebbüsünden sonra halk meydanlara demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Vatandaşlar 16 gecedir Siverek ilçesinde tarihi paşa konağı alanında demokrasi nöbeti tutarak çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Gurup yürüyüşün sahne aldığı gecede demokrasi nöbetini tutanlardan biri de Şanlıurfa Milletvekili Avrupa Birliği Uyum komisyonu başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’dı.

Milletvekili Gülpınar yaptığı konuşmada şunları kaydetti; ”Elhamdülillah genciyle yaşlısıyla kadınıyla erkeğiyle nasıl bir oyunla karşı karşıya kaldığımızı, hangi şer odaklarını Türkiye üzerinde nasıl bir gayret içinde olduğunu anlamış bulunuyoruz. Bizi üzen bir nokta var, özelliklede Müslüman görünümlü artık münafık mı dersiniz başka bir şey mi dersiniz. Hoca kimliği altında bu Fetullahçı terör örgütü dediğimiz Müslümanlığa vurduğu darbeyi temizlemek yine siz samimi ve ihlaslı Müslümanlara düşecek, ilk günün ilk heyecanıyla Siverekliler olarak tek birlik ve beraberliğimizi koruyarak bu alanlarda bulunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.