• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN YILMAZ ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Siverek Belediyesince alt yapısı tamamlanan caddelerde, sıcak asfalt çalışması aralıksız devam ediyor.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği Esmerçayı caddesinde çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların sona erdiği Suat Karataş caddesindeki esnafları ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Suat Karataş caddemizde yer altı çalışmaları tamamen bitmiş durumda. Peşinden de arkadaşlarımız Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, burada sıcak asfalt çalışmasını tamamladı. Bugün itibariyle de caddemizi hizmete açtık. Özellikle uzun süreden beridir alt yapı çalışmalarının yapıldığı bir caddeydi. Buradaki esnaf büyüklerimizin, kardeşlerimizin göstermiş olduğu anlayışa sabra yürekten teşekkür ediyoruz. Ve şunu diyoruz her şey Siverek için. Onlar hizmetin en iyisine layıktır. Bundan sonra da her daim onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Cadde esnafı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti. 

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü