• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

OFİS MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

OFİS MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilçenin ofis mahallesi Kızılgöl caddesinde PMT serinine başlandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan yol çalışmalarının başladığı ofis mahallesinde çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Çalışmaların bitimiyle mahallenin modern bir görünüme kavuşacağını aktaran Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Belediyemiz fen işleri müdürlüğünün ofis mahallesinde yaptığı çalışmaları yerinde incelemek burada bulunuyoruz. Çalışma yapılan Kızılgöl Caddesi belediyemizin görev alanı içerisinde bulunmaktadır, daha önce alt yapı çalışmaları tamamlanan caddemizde PMT serimine başladık, PMT serimin den sonrada sıcak asfalt çalışmasına başlayacağız, diğer taraftan da ara sokaklarda kilit taşı sökümlerine başladık, kilit taşı sökümleri sonrasında da buralarda da PMT serimi ile asfaltlama çalışmaları yapılacak. Bu süre içerisinde ofis halkına verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı mahalle sakinlerinden özür diliyoruz, inşallah bu asfaltlama çalışmaları sonrasında ofis mahallesinde oturan halkımıza iyi bir hizmetin yapıldığını göreceğiz. Ofis mahallemize yapılan bu çalışma mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü