• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

SİVEREK'TE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

 

İlçe merkezinde sürdürülen demokrasi nöbetinin 23. Gününde demokrasi meydanında şehitler için mevlidi şerif okutuldu.

İlçe’nin tarihi paşa konağı karşısında bulunan demokrasi meydanındaki son direniş nöbetine Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Şanlıurfa İl müftüsü İhsan Açık, Ak Parti ilçe başkanı İlhan Çelik ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Gecede yerel mahalle ilahi sanatçıların sahne aldığı demokrasi nöbetinde kurulan sinevizyon sistemi ile vatandaşlara geçmiş yıllarda gerçekleşen darbe belgeselleri ve 15 haziranı konu alan videolar izletildi.

Demokrasi meydanında halka hitap eden belediye başkanı Resul Yılmaz Şöyle dedi; “İlk geceden itibaren 23 gün boyunca burada  bu alanda sabahladınız, bıkmadan yorulmadan direniş nöbetlerine katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum Siverek halkı üzerine düşeni yapmıştır, bundan sonrada bizler üzerimize düşeni yapacağız,    her birinizin kıyamı arı yarı değerlidir, belki bir çoğunuz farkında değilsiniz, bu direnişinizi tarihçiler iler ki dönemde altın tarih sayfalarına altın harflerle yazacaktır, sizler bu duruşu göstermemiş olsaydınız belki de bizler şu anda burada olamayacaktık, onun diyorum sizin bu dik duruşunuz değerlidir anlamlıdır” dedi.

Yapılan konuşmalarının ardından şehitler için mevlidi şerif okutularak vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü