DÖNEMEÇ MAHALLESİNDE ÇOK AMAÇLI HİZMET EVİ YAPIMI DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi, vatandaşların düğün, taziye, nişan, mevlit vb. amaçla kullanmaları için, kırsal mahallelerde çok amaçlı hizmet evleri yapımına devam ediyor.

İlçe merkezine 35 kilometre mesafede bulunan Dönemeç Mahallesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan Çok Amaçlı Hizmet Evi çalışmalarını yerinde inceleyen Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan; “Yapımına başladığımız bu hizmet evi 427 metre kare civarındadır, hizmet evi içerisinde çok amaçlı bir salonumuz bulunmakta, bu salonda vatandaşlarımız gerek taziyeleri kabulde, gerekse de mevlit, nişan, düğünlerinde kullanabilecekler. Bunun dışında mutfak kısmı var, mescit kısmı var, ayrıca tuvalet ve lavabolarıda bulunmakta. Hizmet Evinin altında yani bodrum katı dediğimiz alt katıda var, buda ayrı bir solan tabi, mahalle sakinlerimiz burayı da ilerde Kur’an Kursu olarak kullanılabilecek. Dönemeç Mahallesinde yapımına başladığımız Çok Amaçlı Hizmet Evi çevresiyle beraber toplam 10 Bin metre karelik bir alanda yapılmaktadır. Çalışmalar tamamlandıktan sonra buranın çevre düzenlemesi de belediyemiz tarafından yapılacaktır” dedi.