• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

 

Belediye ekiplerimiz su, kanalizasyon, yağmur drenaj sistemleri ve doğalgaz döşemesi tamamlanan Bahçelievler mahallesinde başlanan üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz mahallede yürütülen çalışmalar kapsamında, daha önce PMT serimi tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak karışım asfalt çalışmasına başladı. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu; “Siverek Belediyesi olarak Fen İşleri Müdürlüğümüzün başlattığı sıcak asfalt çalışması Bahçelievler mahallesinde devam ediyor. Şuan için alt yapısı tamamlanan caddelerimizdeki asfalt çalışmasının yarın biteceğini tahmin ediyorum. Mahalle sakinlerine bir süredir çalışmalardan dolayı verdiğimiz sıkıntıların farkındayız. Herkesçe malumdur ki alt ve üst yapı çalışmaları meşakkat isteyen işlerdir. Şuan devam eden çalışmalarla beraber mahalle sakinlerimizi tozdan ve çamurdan tamamen kurtarıp daha kaliteli ve standartları yüksek yollara kavuşturacağız” dedi.

Çalışmaların sadece Bahçelievler Mahallesi ile sınırlı olmadığını belirten Hatipoğlu, ilçenin 21 mahallesinde eşzamanlı olarak çalışıldığını belirtti. Çalışmaların sona ermesiyle tüm cadde ve sokakların yüksek kaliteye kavuşacağını vurgulayan Belediye Başkan Vekili Hatipoğlu, devam eden çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyerek, “Çalışmalarda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü