• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ İLÇE GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN YILMAZ İLÇE GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, yapımı devam eden üst yapı çalışmalarını inceleyerek esnafları ziyaret etti.  Alt yapı çalışmaları tamamlanan Abdalağa mahallesinde üst yapı çalışmaları kapsamında dökülen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen ve İlçe’nin her noktasına ayırım yapmadan hizmet götürdüklerine dikkat çeken Başkan Yılmaz; şöyle devam etti; “Bir yandan Siverek Belediyesi, diğer yandan Büyükşehir belediyesi ekipleri olarak Siverek’te çalışmalar gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor. Belediyeler arasında ayırım yapmadan Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde, aynı amaç ve hedef doğrultusunda çalışıyoruz, alt ve üst yapısıyla, kavşakları ve yolları ile Siverek modern bir kent olma yolunda bütün hizmetleri alacaktır. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine halkımız adına teşekkür ediyoruz, Şanlıurfa’nın 13 ilçesine ayırım yapmadan özverili bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu çalışmaların halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, Siverek halkı hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

Bir süre yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, mahalle esnafları ile görüşerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü