• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

FİDANLIK ALANI GENİŞLETME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

FİDANLIK ALANI GENİŞLETME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, Viranşehir yolu üzerinde bulunan piknik alanı genişletme çalışmaları kapsamında mevcut piknik alanı (mesire) alanı çevresinde bulunan belediyeye ait 20 bin metre kare alan üzerinde içerisinde Bisiklet yolu, Satranç alanı, çocuk oyun grupları ve mesire alanlarının bulunduğu genişletme projesi yapım çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda daha modern ve güzel bir piknik (mesire) alanının yapım projesinin hayata geçirildiğini belirten Park ve bahçeler Müdürlüğü yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Daha önce piknik alanımız bulunuyordu, vatandaşlarımızın talebi üzerine piknik alanımızın çevresinde belediyemize ait 20 bin metre kare alan üzerinde ailelerimizin ve çocuklarımızın zamanlarını daha güzel ve modern bir yerde geçirmeleri için mesire alanı genişletme çalışması başlattık, proje çalışmalarının ardından ailelerimizin özellikle hafta sonlarını güzel ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla çalışmalara başladık, projemizin ilk çalışması bugün başladı. İnşallah çalışmaların sona ermesiyle içerisinde Bisiklet yolu, Satranç alanı, çocuk oyun grupları ve mesire alanlarının yer aldığı yeni mesire alanımızı halkımızın hizmetine sunacağız" denildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü