BÜYÜK GÖL ÇOK AMAÇLI HİZMET EVİNE MALZEME DESTEĞİ VERDİK

Fen İşleri Müdürlüğümüz, kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan çok amaçlı hizmet evlerine malzeme desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Büyük Göl mahallemizdeki vatandaşlar tarafından yapımı tamamlanan Çok amaçlı hizmet evine Siverek Belediyesi olarak malzeme desteğinde bulunduk.

Büyük Göl Çok Amaçlı Hizmet evine sağlanan malzeme desteği teslimatında Belediye Başkan Yardımcımız Hacı Ahmet Öncül ve Kırsal Hizmetler Müdürümüz Selahattin Özdoğan hazır bulundu.

Başkan Yardımcımız Öncül, burada yaptığı açıklamada; “Büyük Göl mahallesi sakinleri tarafından yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Hizmet Evinin eksikliklerini belediye olarak üstlendik. Bu doğrultuda ilk olarak, Çok Amaçlı Hizmet Evinin ihtiyaçları olan oturak, halı ve masa gibi malzemelerin tamamını karşıladık, bundan sonrada eksiklikler tespit edildikçe imkanlar dahilinde bu eksiklikleri gidereceğiz” dedi.