ÇOK AMAÇLI HİZMET EVLERİ YAPIMINA DEVAM EDİYORUZ

‘Her Mahalleye Çok Amaçlı Hizmet Evi’ projesi kapsamında Gazi mahallesindeki çok amaçlı hizmet evi halkın hizmetine sunuldu.

Gazi mahalle sakinleri işbirliğiyle yaptırılan Hizmet evine, Kırsal Hizmetler müdürlüğümüz tarafından kum, Çimento ve maddi destek sağlandı.

İnşaat çalışmalarında olduğu gibi inşaat sonrasında da çok amaçlı hizmet evinin Masa, Sedir ve temel ihtiyaçlarının da karşılandığını belirten Başkan Yardımcımız Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Gazi mahallemizde vatandaşlar tarafından çok amaçlı hizmet evinin çalışmaları daha önce başlamıştı, mahalle sakinleri inşaat sürecinde belediyemizden destek istedi, bizde bu inşaat sürecinde kum, çimento ve maddi destek sağladık, bugünde hizmet evimiz tamamlandı. Hizmet evimizin masa ve sedir gibi eksiklikleri bulunuyordu, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda hem inşaat süreci olmak üzere hem de sonrasında da destek verdik, hizmet evinin mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasının diliyorum” dedi.