ZABITA HAFTASI MÜNASEBETİYLE ETKİNLİK DÜZENLEDİK

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Zabıta Teşkilatının 190. yılı etkinlikleri kapsamında zabıtalarla yemekte bir araya geldi.

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanımız Yılmaz’ın Zabıtalar onuruna Belediye Sosyal tesisleri Cudi Paşa Konağında verdiği yemeğe Zabıta Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Baydilli, Zabıta Müdürümüz Abdurrahman Gümüştaş, zabıta amirleri ve zabıtalar katıldı.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, yemeğin ardından zabıtalarla bir süre sohbet ettikten sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kentimizde özverili çalışmalara imza atan zabıta ekiplerimizin günlerini kutluyorum, ilçemizde son zamanlarda kentin her alanında yapılan çalışmalarda gecesini gündüzüne katan zabıta ekiplerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Biz bir ekibiz birbirimize destek olmak ve halkın sağlığını göz ardı etmeden çalışmalara devam etmeliyiz, ekip içinde herkes halkın hizmetkârıdır bu algıyı benimseyerek başarılı çalışmalara imza atan zabıta ekiplerimizi tebrik eder günlerini kutlarım” dedi.

Yemeğin ardından Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, zabıtalarla hatıra fotoğrafı çekti.