• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN YILMAZ BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

 

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılmasının ardından belediye çalışanlarıyla bayramlaşma törenini haftanın son iş gününde yaptı.

İlk bayramlaşma belediye hizmet binasındaki çalışanlarla yapıldı. Belediye meclis salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine çalışan personel yoğun ilgi gösterdi.

-İkinci bayramlaşma töreni Destek Hizmetleri Müdürlüğünde

Belediye hizmet binasında yapılan bayramlaşma töreninin ardından Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğüne geçen Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, törenin ardından çalışanlar için hazırlanan bayram paketlerini dağıttı.

-Üçüncü tören Siverek Belediyespor’da

Başkan Yılmaz, daha sonra Yenişehir mahallesindeki Firkan Tüysüz spor tesislerine geçerek, burada Siverek Belediye Spor kulübü yöneticileri, futbolcular ve çalışanları ile bayramlaştı.

Bayramlaşma törenlerinin ardından açıklama yapan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, “Pazartesi günü bizim için dini bayramlardan biri olan mübarek Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Öncelikle tüm çalışanlarımızın ve ailelerinin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum. En başta Siverek’imize, ülkemize, milletimize ve ümmetimize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü