ÇÖP KONTEYNERLERİNİ DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİYORUZ

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, ‘Konteyner Temizleme ve Dezenfekte Aracı’ ile başlattığı çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, vatandaşların sağlığını göz önünde bulundurularak, çöp konteynerlerinden doğabilecek hastalıkları önlemek için çöp konteynerleri rutin olarak yıkanıp temizleniyor.

Hizmet veren araç, gelişmiş modern donanımı ile kısa sürede çöp konteynerlerini temizledikten sonra çöp konteynerlerini kullanıma hazır hale getiriyor. İşlem sonrası konteynerler kötü koku ve mikroplardan arınıyor.

Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman, halkın çöpleri atarken daha dikkatli davranmalarını istedi. Çokzaman açıklamasında, “Özellikle sıcak yaz aylarında çöp konteynerlerinin çevreye kötü koku yaymaması için sık aralıklarla bünyemizde bulunan konteyner yıkama aracı ile düzenli olarak dezenfekte edilmektir. Özel kurduğumuz ekip ve ’Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı’ ile ilçe merkezindeki konteynerleri dezenfekte ediyoruz. Konteynere çöp atan vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya çağıyoruz” dedi.