SEYFİOĞLU CADDESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Seyfioğlu caddesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyip, cadde esnafını ziyaret etti.

Alt yapı çalışmaları tamamlanan Seyfioğlu caddesinde Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan üst yapı çalışmaları kapsamında sıcak asfalt çalışması başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen başkan Yılmaz; “Bugün Seyfioğlu caddemizde fen işleri ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmalarına başladı, bundan sonra Siverek’in her Sokağı ve caddesinde gerek kilit taşı, gerek beton, gerekse sıcak asfalt ile kaplayacağız, 2017 yılı sonuna kadar İlçede girmediğimiz sokak ve cadde kalmayacak, çalışmalarından dolayı fen işleri ekiplerimize ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, çalışmalarımızın Siverek halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Cadde esnafını ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnaflar ile sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.