• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ZABITA EKİPLERİMİZ OKUL KANTİNLERİNDE DENETİMLERDE BULUNDU

ZABITA EKİPLERİMİZ OKUL KANTİNLERİNDE DENETİMLERDE BULUNDU

 

Zabıta ekiplerimiz yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul kantinlerinde denetimlerini artırdı.

Sağlık ve hijyenik koşulların yanı sıra en önemlisi tarihi geçmiş ürünlerin okul kantinlerinde satışının yapılmaması konusunda kantin işletmeciliği yapan kişilere uyarılarda bulunuldu.

Denetimlerin sık sık yapılacağını belirten Zabıta Müdürü yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi; “Ekiplerimiz yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul kantinlerinde denetimlerini sürdürüyor, özellikle çocuklarımıza yönelik sağlıksız ortamda alışveriş yaptırmak isteyen kantin işletmecilerine tarihi geçmiş ürünlerin tezgahta bulundurulmaması konularında uyarılarda bulunuldu, bu denetimlerimiz belli aralıklarla devam edecektir, her hangi olumsuzluk görüldüğü taktirde kantin işletmeciliği yapan kişiler hakkında kabahatler kanununa göre cezai işlem uygulanacaktır, buradaki amacımız çocuklarımızın sağlığıdır, ailelerinde çocuklarını okula gönderdikleri zaman sağlıksız ve tarihi geçmiş ürünlerin alınmaması konusunda uyarmaları gerektiğini belirtiyoruz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü