BAŞKAN YILMAZ İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN SORUNLARINI DİNLEDİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, ilçede faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Belediye meclis salonunda yapılan toplantıya ilçede faaliyet gösteren mimar, mühendis ve müteahhitler katıldı. Sektör temsilcilerini yeni imar revizyonu konusunda bilgilendiren Başkan Yılmaz, talepleri dinledi.

İnşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu kaydeden Başkan Resul Yılmaz, “Siverek’in büyümesinde ve gelişmesinde müteahhitlerin rolünün çok büyük olduğunu biliyoruz. Yeni imar planımızın tüm kesimleri kapsayacağını ve olması muhtemel mağduriyetlerin önüne geçeceğini düşünüyoruz” dedi.

Yılmaz, Siverek’te süren kentsel dönüşüm çalışmalarında özel sektörle işbirliğine önem verdiklerini belirterek, “Biz kesinlikle istişarede bereket olduğuna inanıyor ve istişareyi önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık bir saat süren toplantı, taleplerin dinlenmesinin ardından sona erdi.