ÇOK AMAÇLI HİZMET EVLERİ YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından kırsal mahallelerde yapımına başlanan çok amaçlı hizmet evlerindeki hummalı çalışmalar devam ediyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, Şekerli mahallesinde kısa süre önce yapımına başladığı Çok Amaçlı Hizmet Evi’nin son kat tabliye betonunu döktü.

Öte yandan Dönemeç mahallesinde de çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, kaba inşaatı tamamlanan çok amaçlı hizmet evinde elektrik tesisatı döşemesine başladı.

Belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden memnun kaldıklarını söyleyen mahalle sakinleri, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Şekerli Mahallesi sakinleri; “Bu çalışmayı köyümüzde yapan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a minnettarız, köyün ihtiyacı vardı. Taziyeleri, nişanları kendi evlerimizde yapıyor ve çok zorlanıyorduk. İnşallah çalışma bittiğinde köyümüz sakinleri artık rahatça taziyelerini yapabilecek, bunun yanında da düğün ve nişanları da daha rahat ve geniş alanda yapılabilecekler” dediler.