• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLÇE GENELİNDE ÇALIŞIYOR

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLÇE GENELİNDE ÇALIŞIYOR

 

Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce ibadethanelerde belli periyotlarla yapılan temizlik çalışmalarına devam ediliyor. Ekipler bir yandan şehir merkezindeki rutin temizlik çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da halkın yoğun olarak ziyaret ettiği Kemal Hoca, Cerrah Baba ve Koçali Baba türbelerinde genel temizlik yapıyor.

Çalışma ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Ekiplerimiz, yıl boyunca belirlenen zaman dilimlerinde ilçede bulunan tüm cami ve türbelerin temizliğini yapmaktadır. Özellikle halkımızın belirli gecelerde ziyaret ettiği Kemal Hoca, Cerrah Baba ve Koçali Baba türbelerinde yapılan çalışmalar ile vatandaşlarımızın daha temiz bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirmeleri sağlanmaktadır. Vatandaşlarımızın ziyaretlerini daha temiz, rahat ve huzurlu bir ortamda geçirmeleri için belirlenen periyotlarla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” denildi.

Türbelerdeki temizlik çalışmasından memnun kalan Siverekli vatandaşlar, duyarlılığından dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü