AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK

Her yıl düzenlediğimiz geleneksel aşure günü etkinliğini bu yılda tekrarlayıp vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk.

Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan Ağaçhan parkında düzenlediğimiz etkinliğe halkımız yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkan yardımcımız Hasan Postacı yaptığı açıklamada; ”Her yıl geleneksel olarak yaptığımız aşure dağıtımı etkinliğini bu sene yine düzenledik, özelikle tüm halkımızın hicri yılbaşını kutluyorum, aşure etkinliği ile ilgili bu yılın özel bir anlamı var, biliyorsunuz aşure kerbela olayı dediğimiz tarihte çok aziz hatıraları bulunan şehitlerimizin anıldığı bir gün, bu arada 15 Temmuz olayları ile birlikte ülkemizin yaşadığı bu zor süreç henüz bitmiş değil. Aşure vesilesiyle bir kez daha 15 Temmuz şahitlerimizi de buradan yâd ediyoruz. Tüm halkımızın aşure gününü tebrik ediyorum, hicri yılbaşlarını da kutluyorum, inşallah bundan sonraki süreç kardeşlik, birlik huzur anlamında ülkemize dünyaya bu vesileyle daha güzel günler getirir diyorum” dedi.