ŞİRİNKUYU MAHALLESİNDE PMT SERİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Şirinkuyu Mahallesi 32. Sokakta PMT serimine başladı.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, çalışmaların başladığı Şirinkuyu mahallesinde çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle sakinlerinin sorun ve önerilerini dinledi.

Başkan Yılmaz, Şirinkuyu mahallesinin hizmete aç bir bölge olduğunu vurgulayarak; “Ekiplerimizin büyük bir bölümünü bu mahallemize sevk etmiş durumdayız, bir yandan cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt öncesi PMT serimi gerçekleşirken, bir yandan da parke söküm ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. İnşallah kısa bir zaman sonra PMT serimi yapılan yerlere sıcak asfalt serimi yapılarak, Şirinkuyu mahallemiz modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Mahalle sakinleri de Belediyemizin çalışmalarından dolayı Başkan Yılmaz ve ekibine teşekkür etti