• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SİVEREK'TE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Alt yapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ederken, üst yapı çalışmaları kapsamında Şirinkuyu mahallesinde alt yapısı tamamlanan 32. sokakta sabah saatlerinden itibaren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Siverek Belediyesi ekiplerince koordineli olarak sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız; Resul Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplere teşekkür ederek şöyle dedi; “Bugünkü çalışmamız Şirinkuyu mahallesi 32. Sokakta yapılmaktadır, bu cadde Büyükşehrin çalışma alanına giren bir cadde, bağlantı diye ifade ettiğimiz tali yollar ise tamamen Siverek Belediyesinin görev alanına giriyor, bu cadde ve tali yollarında asfaltlama çalışmasına başladık. Büyükşehir Fen işleri ile Siverek Belediyesi Fen işleri koordineli olarak çalışmalarına devam ediyor. Görev alanımıza giren yerler Siverek Belediyesi bütçesinden karşılanıyor. Güzel bir çalışma örneğini burada görüyoruz. İnşallah Siverek’imizin her tarafında böyle eş güdüm halinde koordineli bir şekilde halkımızın hak ettiği hizmetler çok hızlı bir şekilde sunulmuş olacak. Şehrimizi, mahalle, mahalle, cadde, cadde, sokak, sokak, toparlamaya başladık. İnşallah 2017’nin Haziran ayına geldiğimiz zaman, değerli hemşerilerimin ve bizlerinde ‘oh ne güzel oldu’ diyebileceğimiz bir noktaya hep beraber gelmiş olacağız. Yapılan çalışmaların hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu çalışmalarda büyük emeği bulunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçiye, Fen İşleri Daire Başkanlığına ve üst düzey yöneticilerine yürekten Siverek halkı adına teşekkür ediyorum. Yine bizim burada çalışma arkadaşlarımız gece gündüz demeden sahadalar, Siverek Belediyesi Fen İşleri biriminde çalışan arkadaşlara da göstermiş oldukları anlayıştan, yapmış oldukları hizmetten dolayı ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü