• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

DEĞİRMENOLUK MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

DEĞİRMENOLUK MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

 

Değirmenoluk mahallesinde başlatılan mahalle içi yol yapım çalışmaları sona erdi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, tarafından Değirmenoluk mahallesinde başlatılan stabilize malzeme serimi çalışmaları sona erdi. Çalışmalardan dolayı memnun olan mahalle sakinleri Başkan Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Sorumluluk alanımızda bulunan ve mahalle olan köylerin standartlarını yükseltmeye çalışırken Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, Değirmenoluk kırsal mahallesini tozdan ve çamurdan arındırmak için başlattığı çalışmaları tamamladı.

Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Değirmenoluk mahallesinde sonlandırılan çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kırsal mahalleleri tozdan ve çamurdan arındırmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Bir süre önce Değirmenoluk kırsal mahallesinde başlattığımız çalışmalar, son aşamaya geldi. Arkadaşlarımız daha önce malzeme serimi yaptıkları mahallede, iş makineleriyle tamamladılar. Gerçekten güzel bir çalışma meydana çıkarmışlar. Siverek Belediyesi olarak kırsal ve şehir merkezi ayrımı yapmadan, kırsalda da aynı şekilde çalışıyoruz, tüm kırsal mahallelerimizi tozdan ve çamurdan arındıracağız. Ben ekibimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmalardan dolayı memnun olduklarını söyleyen Değirmenoluk sakinleri, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü