OYUKTAŞ CAMİ TAMAMLANDI

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüzün malzeme desteğinde bulunduğu Oyuktaş mahallesindeki cami tamamlandı.

Karakeçi bölgesinde ilçe merkezine 60 kilometre uzaklıkta bulunan Oyuktaş Mahallesi sakinleri cami yapımı için Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’dan malzeme talebinde bulundu. Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne talebin yerine getirilmesi için talimat veren Başkan Yılmaz, ihtiyaçların giderilmesini söyledi.

Caminin inşaatında kullanılan malzemenin belediye tarafından karşılandığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Mahalle sakinleri malzeme talebiyle geldiklerinde Başkanımız ihtiyaçların giderilmesi için talimat verdi, bizlerde imkânlar ölçüsünde yardımda bulunduk. Biz hep şunu söyledik; toplumun tamamını ilgilendiren yardımlar muhakkak önceliklidir. İbadethane, kutsal mekânlar, çeşme, çok amaçlı hizmet evleri gibi toplumun kullandıkları alanlara karşı her zaman duyarlı olduk, olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.