YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen ekiplerimiz, ilçe merkezinde kilitli parke taşı döşeme ve asfaltlama yaparken, kırsal mahallelerde mahalle içi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, bir süre önce yapımına başladığı Kazgöl ve Hamamören mahallelerinde mahalle içi yol yapım çalışmalarını tamamladı. Tamamlanan çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcımız Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle görüştü.

Başkan Yardımcısı Öncül, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;  “Ekiplerimizin kırsal mahallelerimizde yaptıkları çalışmaları yerinde görmek ve incelemek için Kazgöl ve Hamamören mahalleleri sakinleriyle görüştük. Mahalle sakinlerinin çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını gördük. Arkadaşlarımız güzel bir çalışma yapmış, teşekkür ediyorum” dedi.

Hedeflerinin yağışlar başlamadan önce kırsal ve merkez mahalleleri çamurdan kurtarmak olduğunu belirten Öncül, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Hamamören mahallesi sakini Veysel Yeşilgöl, çalışma öncesi mahalle sokaklarının berbat durumda olduğunu söyleyerek, “Mahalle içinde ulaşım sağlanamıyordu. Çok sıkıntı çekiyorduk. Şuanda çok iyi, memnunuz, yapılan çalışma çok iyi. Eskiye göre süper. Belediye Başkanımıza yaptığı çalışma için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.