RAMAZAN BARAN BULVARINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Kanalizasyon, yağmur drenaj boruları ve su şebekesi çalışmalarının tamamlandığı Ramazan Baran Bulvarında yüksek kalite sıcak asfalt çalışmalarının başladığına dikkat çeken Belediye Başkanımız Resul Yılmaz yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Sonbaharın güzel günlerini yaşadığımız bu günlerde sıcak asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz, amacımız Siverek halkına daha iyi hizmet etmek ve yol kalitesini yükseltmektir, bizim anlayışımızda yol medeniyettir, 2017 yılının ikinci çeyreğinde bu çalışmalarımıza noktayı koymuş bulanacağız, amacımız 7 metre ve üzeri bulunan tüm cadde ve sokaklarımızın tamamını sıcak asfaltla kaplamaktı. Hamdolsun bugün büyük kısmını tamamlamış bulunmaktayız, alt yapı çalışmalarının %80’i bitti, bu çalışmalar sırasında büyük sabır gösteren Siverek halkına hizmet etmek ibadettir, herşey Siverek için diyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri mahallede yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, bir süre mahalle sakinleriyle ve esnaflarla görüşerek sohbet etti.