LOKANTALARI VE DÖNERCİLERİ DENETLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir merkezinde bulunan lokanta ve dönercilerde denetim yaptı.

Zabıta ekiplerimiz beraberinde gıda mühendisleriyle yaptıkları denetimlerde gıdaların saklandığı dolapları ve sağlığa uygunluk durumuyla, lavaboların temizliği ve fiyat listesinin görünür şekilde asılıp asılmadığını kontrol etti. Ayrıca yemek malzemelerinin saklandığı kaplar ve hazırlandığı alanlarda da incelemelerde bulunan ekipler, eksik belgesi olduğu tespit edilen bazı işyerleri sahiplerine belgelerin tamamlanması için süre tanıdı.

Denetimlerle ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Siverek Belediyesi olarak halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Halkımızın sağlığını tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması ve alınması gereken tedbirlerin sağlanması için denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.