BAŞKAN RESUL YILMAZ'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yılmaz mesajında tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, “Umudu, barışı kardeşliği, sevgiyi ve hayata dair tüm güzellikleri bizlere hatırlatan özel günler vardır. 24 Kasım öğretmenler günüde önemli ve özel bir gündür. Yaşamı avuçlarında iyilik ve güzelliklerle her an yeniden yoğuran öğretmenlerimizin emek vermediği tek bir insanoğlu yoktur. Özellikle zor coğrafyalarda öğretmen olmak daha çilelidir. Bazen öğretmen bir dokunuşuyla bir kızımızı çocuk gelin olmaktan kurtarırken, bazen bir öğretmen dokunuşuyla mevsimlik işçi ailelerinden veya köyde çobanlık yapan çocuklarımızdan sınav birincileri çıkarır” diye konuştu.

Yılmaz mesajının devamında, “Tüm dünyanın barışa, merhamete ve paylaşmaya en çok ihtiyaç duyduğu günlerden geçiyoruz. Nebevi bir meslek olan öğretmenlerin çabaları ile ancak yaşanabilir bir dünyayı yeniden inşa edebiliriz. Bu vesile ile manevi ve tarihi görev taşıyan tüm öğretmenlerimizin gününü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.