BAŞKAN YILMAZ ŞEHİTLİK PARKINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Şirinkuyu mahallesinde bulunan ve atıl durumda bulunan Şehitlik parkında Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, modern görünüme kavuşan Şehitlik parkında incelemelerde bulunarak, mahalle sakinleri ile birlikte parkı gezdi.

Çok güzel bir parkın meydana geldiğini belirten Başkan Yılmaz,  “Burası 3 bin 500 metrekarelik bir alan ve bu park atıl durumdaydı,  Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce yeniden dizayn edildi ve modern bir hale getirildi, mahalle sakinlerinin aileleri ile gelip hoşça zaman geçirebilecekleri bir park oldu, kısa sürede bu çalışmaları tamamlayan Park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum, alt gelir grubunun ikamet ettiği bir mahalle ama bizler ayırım yapmadan eşit şekilde hizmet etmekteyiz, özellikle bu parkımızda ithal ve kaliteli ağaç ve kamelyalar kullandık, mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Parkta inceleme yapan Başkan Yılmaz’ı gören mahalle sakinleri çalışmalarından dolayı teşekkür etti.