BAŞKAN YILMAZ FİDANLIK MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, fidanlık piknik alanında yapılan genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Fidanlık alanında mevcut 60 bin metrekarelik piknik alanına ilave edilen 20 bin metrekarelik alanda çalışmalar aralıksız sürüyor, beton döküm ve ağaç dikme çalışmalarının yapıldığı piknik alanında inceleme yapan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz,  2017 Bahar aylarında vatandaşların bu alanda piknik yapabileceğini belirterek şöyle dedi, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz burada hummalı bir çalışma içerisinde, şu anda yürüyüş yollarının yapım çalışmaları devam ediyor, ilçemizde ilk kez uygulanan bir piknik alanı, burası tamamlandığında eminim vatandaşlarımız beğenecektir, göreve geldiğimiz fidanlık alanımız kötü durumdaydı, ekiplerimizle çevre düzenleme çalışmaları yaparak yeniden düzenledik ve ilave olarak 20 bin metrekarelik bir alanda önümüzdeki bahar ayında vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile çocukları ile birlikte gelip zaman geçirebilecekler” dedi.

Genişletme çalışmalarının sürdüğü alanda Yürüyüş yolları, bisiklet yolları, satranç alanları, oyun grupları ve piknik alanının olacağı belirtildi.