BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fen işleri müdürlüğümüz, Bahçelievler Mahallesinde bulunan sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Bahçelievler Mahallesi 2. Sokakta başlanan asfalt çalışmalarını Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, yerinde inceledi. Kısa süre önce alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallede üst yapı çalışmaları hızlı başladı.

Bahçeli evler mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarının Belediyenin kendi kaynaklarınca yapıldığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Şu anda ekiplerimiz asfalt çalışmalarını yürütüyorlar, bu asfaltlar Siverek Belediyesinin bütçesi ile yapılıyor ekiplerimiz kısa sürede çalışmalarını tamamlayıp mahalle sakinlerinin hizmetine sunacaklar, emeği geçen fen işleri ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleri yapılan asfalt yollardan dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.