• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN  RESUL YILMAZ, "YOL MEDENİYETTİR"

BAŞKAN RESUL YILMAZ, "YOL MEDENİYETTİR"

 

Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, mesai menfurumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek, ilçenin Hasan Çelebi, Bahçelievler ve Hacıömer Mahallelerinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Yılmaz, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hasan Çelebi, Hacıömer ve Bahçelievler mahallesinin kesiştiği bir bölgedeyiz, burada da görüldüğü gibi arkadaşlarımız özellikle belediyemizin bütçesinden harcanan paralarla, yapılan ihale sonucunda bu asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyoruz. Sadece Şehir merkezinde değil kırsal alanlarımızda da çalışmalarımıza ara vermeksizin devam ediyorlar. Şu anda, ekiplerimiz kırsal alanda gölet çalışmalarına devam ediyor, beton yol çalışması, kilit taşı döşeme çalışmaları devam etmekte, keza park ve bahçe çalışmaları devam etmekte. Özelikle hafta sonu olmasına rağmen sahada bulunan, fen işleri ekibimize, sosyal işler ekibimize diğer birimlerdeki yakın çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Amacımız hizmetle ilgili kısa sürede ilçemizi belirli bir düzeye getirmektir. Hamdolsun planlanan çalışmaların içinde erken bitirilen hizmetler de oluyor. Hep söyledik yol belediyemizin olmazsa olmazlarındandır, yapılan çalışmalarla Siverek’in yol kalitesini yükselttik aynı zamanda insanlarımızın yaşam standartlarını yükseltmekten büyük bir keyif ve haz alıyoruz. Bu çalışmalarımız mahallerimize ve Siverek halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü