KATIRKUYU MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Katırkuyu mahallesinde, mahalle içi sokaklarda beton yol çalışmalarına başladı.

Çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Daha önce birçok kırsal mahallede yaşayan vatandaşların taleplerini değerlendiren Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, verdiği söz ve vaatlerle kırsal alanlara hizmetleri ulaştırdı. Bu çalışmalar kapsamında durmaksızın kırsal alanları kalkındırmak ve vatandaşların sıkıntılarını gidermek amacıyla mesai gözetmeksizin çalışmalara devam ediliyor. Bu kapsamda ilçeye 35 kilometre uzaklıkta bulunan Katırkuyu kırsal mahallemizde mahalle içi beton yol çalışmalarına başladık. Mahallede başlatılan beton yol çalışmalarını kısa sürede bitirerek vatandaşların hizmetine sunulacağız” dedi.